Langs

Polish Albanian Belarusian Bulgarian Catalan Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Galician Georgian German Greek Hungarian Italian Latvian Lithuanian Norwegian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Opinie turystów:

Wypowiedzi pochodzą z portalu spanie.pl na ktorym swoje recenzje wpisywali goście mieszkający w naszym pensjonacie.

 

Tegoroczne wakacje spedzilismy w miejscowosci Olimpiaki Akti w tawernie panstwa Petkakis. Mozna by duzo sie rozpisywac o tym wspanialym miejscu ale po krotce dodam ze to nasz najlepszy urlop chociazby ze wzgledu na bliskie polozenie tawerny do plazy, wspaniale jedzenie i domowa atmosfere. Z pewnoscia tu jeszcze wrocimy bo nie wszystko zdolalismy zobaczyc i zwiedzic. Serdecznie polecamy !!!

 

  2010-08-20 16:06:58 Marlena i Krzysztof Krysciak 
 
Witam serdecznie! Wróciliśmy po udanym urlopie ze słonecznej Grecji. Zatrzymaliśmy się na tydzień w pokojach PETKAKIS, (rezerwacja, obsługa i pobyt bez zarzutów). Jedliśmy na dole w Tawernie,polecamy rybę z grilla(piszę jak słyszę)cipurę. Pozdrawiamy Asię i Kostasa oraz całą obsługę. Do zobaczenia za rok.

 

  2010-08-08 19:45:10 Marlena i Łukasz 
 
Witam. Właśnie wróciliśmy z dwutygodniowego wakacji w Grecji. Tawerna Petkakis to najlepsze miejsce na świecie. Bardzo blisko do plaży, miła obsługa ( pozrowienia dla p. Joasi i Kostasa, oraz Wasilisa,Daniela,Januczego,Kaliny itd ;), jedzenie w tawernie bardzo dobre, zawsze świeże. Właściciele doradzają, które miejsca warto zobaczyć. Z miłą chęcią wrócimy w to miejsce ... ;)

 

  2010-07-21 14:28:33 Mariola 
 
Witam serdecznie! Tegoroczne wakacie spędziliśmy rodzinnie w pensjonacie PETKAKIS u Asi i Kostasa (wspaniali ludzie). Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Tak jak piszą wszyscy - pokoje i kuchnia naprawdę godna polecenia a ja jeszcze dodam, że goszczą tam bardzo mili ludzie, tak więc atmosfera jest naprawdę miła i bardzo domowa. Gorąco polecamy!!! PS:. Pozdrowienia dla Właścicieli, pracowników i wszystkich gości z II połowy Sierpnia 2009r. (Życzymy szczęśliwego rozwiązania i do zobaczenia za rok.)

 

  2009-09-08 12:49:08 Magda Michał Kasia i Olaf 
 
spędziliśmy tam ponad tydzień czasu było bardzo przyjemnie godna polecenia kwatera ps. piękny widok z okna na MORZE EGEJSKIE!!!! POLECAM!!!!!

 

  2009-08-17 21:51:24 A.W. 
 
Właśnie wróciliśmy z blisko dwutygodniowego pobytu i już planujemy wyjazd (tym razem z przyjaciółmi) w przyszłym roku. Trudno cokolwiek dodać do zamieszczonych tu komentarzy: super lokalizacja, wyśmienite jedzenie w tawernie i - przede wszystkim - wspaniali gospodarze szczerze zainteresowani tym, by wypoczynek był udany w 100%. Chcielibyśmy w tym miejscu jeszcze raz podziękować Joasi i Kostasowi za bezinteresowną pomoc okazaną w momencie pojawienia się problemów zdrowotnych młodszej córki (i konieczności skorzystania z pomocy lekarskiej) oraz bezcenne wskazówki dotyczące samej Grecji (począwszy od informacji na temat lokalnych specjałów kulinarnych, a skończywszy na opisie miejsc godnych zobaczenia). Polecamy to miejsce z czystym sumieniem! PS. Nieopodal pensjonatu jest bezpłatny parking, na którym trzymaliśmy samochód - podajemy współrzędne umożliwiające lokalizację tych obiektów (trzeba tylko uważać, bo obok jest parking płatny - stoi tam zdecydowanie mniej pojazdów) pensjonat: 40°14'25.88"N 22°35'15.14"E parking: 40°14'29.55"N 22°35'15.61"E

 

  2009-07-12 12:14:45 Beata i Krzysiek 
 
Gorąco polecamy kwatery i Tawernę Joanny i Kostasa Petkakis. Spędziliśmy u nich dwa tygodnie na przełomie czerwca i lipca 2008 roku. Jesteśmy mile zaskoczenie ich gościnnością i podejściem do gości. Jedzenie w tawernie też wyśmienite, mila obsługa na czele z Wasilisem. Kto wie czy za rok tam nie powrócimy. Z pozdrowieniami dla gospodarzy Joanna i Jacek z dziećmi z Wielunia 05.10.2008

 

  2008-10-05 14:27:09 Joanna i Jacek 
 
Witam , wypoczywaliśmy w Olympic , piękna okolica i serdeczni gospodarze, jedzenie w ichtawernie cudowne a wino.......;-)))pozdrawiam

 

  2008-09-30 11:07:08 iza i bogdan 
 
Miejsce bardzo piękne. Warunki ok. Asia i Kostas bardzo sympatyczni i życzliwi. W razie problemów są osobiście zainteresowani ich rozwiązaniem. Asia doskonale potrafi wskazać miejsca, które warto zwiedzić. Jedzenie w tawernie super i przede wszystkim świeże. Polecam to miejsce wszystkim, nie wykluczam, że tam wrócę.

 

  2008-08-21 12:59:34 Dorota, Krzysztof i Monia 
 
Świetne miejsce. Super warunki. Asia i Kostas to przesympatyczni ludzie. W tawernie wyśmienite jedzonko. Miła obsługa. W pobliżu mnóstwo atrakcji. To wszystko skłania nas, żeby jeszcze kiedyś tam pojechać:)

 

 

2008-08-11 17:12:03 Asia 

 

No cóż...miejsce spokojne i bezpieczne. Oferta w necie zgodna z prawdą i warunki odpowiadające cenie. Jedzonko i wino w tawernie super i co ważne na kieszeń przeciętnego Polaka, a jest tam nas dużo. Gospodarze bardzo mili a Asia jest również skarbnicą wiedzy o okolicy i chętnie dzieli się swoją wiedzą.Polecam miejsce szczególnie dla tych którzy nie kochają głośnych dyskotek w okolicy i nie lubią długich spacerów na plażę (tam jest naprawdę rzut beretem ;), jak widać na zdjęciach). Kupić można dosłownie wszystko łącznie ze skórami (kurtki, płaszcze, futra) za śmieszne pieniądze :)) Wpadniemy tam jeszcze kiedyś z wielką chęcią.

 

  2008-07-28 14:29:26 Marzena 
 
kalimera... nawiązując do naszej rozmowy telefonicznej z dn18,07. proszę o rezerwację jednego pokoju od dnia 01,08.do 15,08. Grzegorz Hrycaj(+48 608500942) ps dwie dorosłe osoby i troje dzieci,probowłem sie dodzwonić tak jak pani prosiła po godzine 11....ale bez powodzenia,sprubuje jutro..

 

  2007-07-18 22:25:40 Gzregorz Hrycaj 
 
porszę o kolka szczegółowych informacji o tym obiekcie tj.: - czy jest możliwość rezerwacji ? - jaką kwote należy wpłacić decydując się na rezerwację ? - czy można zaparkować samochód na posesji ? - czy aneks kuchenny umożliwia przygotowanie ciepłego posiłku ? - czy można w okolicy w zezonie poszukać apartament nie mając rezewacji ?

 

  2007-02-04 14:00:12  
 
Od czterech jestem stałą urlopowiczką w Olympic Beach. Pokoje w ktorych mieszkałam są dobrze wyposażone i wygodne, jedzenie w restauracji Kimata bardzo dobre a obsługa zawsze miła i uśmiechnięta...w okolicach przepiękne widoki i wiele ciekawych miejsc do zobaczenia. Naprawde warto tam się wybrać gorąco polecam.

 

  2006-09-01 19:18:18 Marta Królikowska 
 
Podzielamy wszystkie pozytywne opinie o osobach Pani Joanny i Kostasa, pracowników, tawernie, warunkach zakwaterowania. Miejscowość również bez zarzutu, wszystko na miejscu, plaża "pod nosem". Miejsce jest rzeczywiście spokojne, a jeżeli ktoś pragnie większego gwaru, to w pobliżu (ok. 2 km. - świetny spacer) jest większa i głośniejsza Paralia. Naszym dzieciom (12 i 14 lat) również bardzo się podobało, i plany na rok następny, to powrót w to samo miejsce.

 

  2006-08-05 18:32:13 Renata i Dariusz Bieleccy 
 
Byliśmy u Joasi i Kostasa już drugi raz i na pewno tam jeszcze wrócimy.Pokoje klimatyzowane, co bardzo ułatwia życie, świetna kuchnia grecka, uśmiechnięci, otwarci ludzie, zero niedociągnięć. Owoce morza, sałatki greckie i bardzo urozmaicone obiado-kolacje, wszystko świeże, a najlepsze jest to, że Gospodarze codziennie pytali nas, na co mamy ochotę. Miła, rodzinna atmosfera.Joasia opowiadała nam o miejscach, które koniecznie musieliśmy odwiedzić, a Kostas jest pasjonatem historii Grecji. I do plaży 30 metrów. Było super. Naprawdę z całego serca polecam!!!

 

  2006-07-19 09:50:08 Jola i Janusz Bieleccy 
 
Właśnie wróciłem z urlopu w Grecji. Wykupiłem sobie noclegi u Kostasa i Joanny no bomba juz jestem umówiony na powrót w przyszłym roku!!!!!!! Super kwatery pełen wypas klima, tv, kuchnia w pokoju no wszystko co trzeba do wypoczynku. Ale i tak nie ma jak grecka kuchnia na dole w tawernie polecam owoce morza a'la Kostas i do tego wino rycyna czy jakos tak no palce lizac!!!!! Dookoła imprezy kobiety gorące ;) no żyć nie umierć!!!!!! WRACAM!!!!!!!!TAM!!!!!!!!

 

  2006-06-22 11:04:31 Marek Przybyszewski 
 
latem korzystaliśmy z zakwaterowania oraz posilków,miejsce urocze, nie zatłoczone, bardzo blisko do plaży, jedzenie wyśmienite,obsługa posługująca się językiem polskim - mam nadzieje iz w przyszłym roku równiez się wybierzemy.Muszę pogratulować stworzenia wyśmienitych warunków do wypoczynku.

 

  2005-11-03 19:48:22 Renata Nowak 
 
Korzystalismy tylko z jedzenia w tawernie.Bylo naprawde smaczne,zdrowe i tanio,a sam wlasciciel bardzo sympatyczny,usmiechniety.Umial tez doradzic co zjesc i o dziwo potrafil mnie namowic na zjedzenie potraw z rekina i ryby pily(za rybami nie przepadam).Wszystko bylo takie swieze i pyszne.A to greckie wino wysmienite.Polecamy ta tawerne.Bylismy juz tam 2 razy,wiec sprawdzone na 100 %.

 

  2005-09-19 10:00:34 Ela i Ginter Pyka 
 
Katarzyno ,podaj swój e-mail. Chciałbym dowiedziec sie więcej na temat tego obiektu i warunków.

 

  2005-01-25 09:30:47 Sebastian 
polecamy z calego serca pobyt u bardzo sympatycznych gospodarzy i wlascicieli tawerny Petkakis, jedzenie rewelacyjne, zawsze swieze i smakowite, warunki w pokojach super, mozna doskonale wypoczac! na pewno tam wrocimy!

 

  2005-01-17 18:04:21 Katarzyna Zięba

W celu świadczenia usług na wysokim poziomie ta strona wykorzystuje cookie . Jeżeli nie zgadzasz się na to, zmień ustawienia swojej przeglądarki. Polityka