Opinie turystów:

Wypowiedzi pochodzą z portalu spanie.pl na ktorym swoje recenzje wpisywali goście mieszkający w naszym pensjonacie.

 

Tegoroczne wakacje spedzilismy w miejscowosci Olimpiaki Akti w tawernie panstwa Petkakis. Mozna by duzo sie rozpisywac o tym wspanialym miejscu ale po krotce dodam ze to nasz najlepszy urlop chociazby ze wzgledu na bliskie polozenie tawerny do plazy, wspaniale jedzenie i domowa atmosfere. Z pewnoscia tu jeszcze wrocimy bo nie wszystko zdolalismy zobaczyc i zwiedzic. Serdecznie polecamy !!!

 

  2010-08-20 16:06:58 Marlena i Krzysztof Krysciak 
 
Witam serdecznie! Wróciliśmy po udanym urlopie ze słonecznej Grecji. Zatrzymaliśmy się na tydzień w pokojach PETKAKIS, (rezerwacja, obsługa i pobyt bez zarzutów). Jedliśmy na dole w Tawernie,polecamy rybę z grilla(piszę jak słyszę)cipurę. Pozdrawiamy Asię i Kostasa oraz całą obsługę. Do zobaczenia za rok.

 

  2010-08-08 19:45:10 Marlena i Łukasz 
 
Witam. Właśnie wróciliśmy z dwutygodniowego wakacji w Grecji. Tawerna Petkakis to najlepsze miejsce na świecie. Bardzo blisko do plaży, miła obsługa ( pozrowienia dla p. Joasi i Kostasa, oraz Wasilisa,Daniela,Januczego,Kaliny itd ;), jedzenie w tawernie bardzo dobre, zawsze świeże. Właściciele doradzają, które miejsca warto zobaczyć. Z miłą chęcią wrócimy w to miejsce ... ;)

 

  2010-07-21 14:28:33 Mariola 
 
Witam serdecznie! Tegoroczne wakacie spędziliśmy rodzinnie w pensjonacie PETKAKIS u Asi i Kostasa (wspaniali ludzie). Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Tak jak piszą wszyscy - pokoje i kuchnia naprawdę godna polecenia a ja jeszcze dodam, że goszczą tam bardzo mili ludzie, tak więc atmosfera jest naprawdę miła i bardzo domowa. Gorąco polecamy!!! PS:. Pozdrowienia dla Właścicieli, pracowników i wszystkich gości z II połowy Sierpnia 2009r. (Życzymy szczęśliwego rozwiązania i do zobaczenia za rok.)

 

  2009-09-08 12:49:08 Magda Michał Kasia i Olaf 
 
spędziliśmy tam ponad tydzień czasu było bardzo przyjemnie godna polecenia kwatera ps. piękny widok z okna na MORZE EGEJSKIE!!!! POLECAM!!!!!

 

  2009-08-17 21:51:24 A.W. 
 
Właśnie wróciliśmy z blisko dwutygodniowego pobytu i już planujemy wyjazd (tym razem z przyjaciółmi) w przyszłym roku. Trudno cokolwiek dodać do zamieszczonych tu komentarzy: super lokalizacja, wyśmienite jedzenie w tawernie i - przede wszystkim - wspaniali gospodarze szczerze zainteresowani tym, by wypoczynek był udany w 100%. Chcielibyśmy w tym miejscu jeszcze raz podziękować Joasi i Kostasowi za bezinteresowną pomoc okazaną w momencie pojawienia się problemów zdrowotnych młodszej córki (i konieczności skorzystania z pomocy lekarskiej) oraz bezcenne wskazówki dotyczące samej Grecji (począwszy od informacji na temat lokalnych specjałów kulinarnych, a skończywszy na opisie miejsc godnych zobaczenia). Polecamy to miejsce z czystym sumieniem! PS. Nieopodal pensjonatu jest bezpłatny parking, na którym trzymaliśmy samochód - podajemy współrzędne umożliwiające lokalizację tych obiektów (trzeba tylko uważać, bo obok jest parking płatny - stoi tam zdecydowanie mniej pojazdów) pensjonat: 40°14'25.88"N 22°35'15.14"E parking: 40°14'29.55"N 22°35'15.61"E

 

  2009-07-12 12:14:45 Beata i Krzysiek 
 
Gorąco polecamy kwatery i Tawernę Joanny i Kostasa Petkakis. Spędziliśmy u nich dwa tygodnie na przełomie czerwca i lipca 2008 roku. Jesteśmy mile zaskoczenie ich gościnnością i podejściem do gości. Jedzenie w tawernie też wyśmienite, mila obsługa na czele z Wasilisem. Kto wie czy za rok tam nie powrócimy. Z pozdrowieniami dla gospodarzy Joanna i Jacek z dziećmi z Wielunia 05.10.2008

 

  2008-10-05 14:27:09 Joanna i Jacek 
 
Witam , wypoczywaliśmy w Olympic , piękna okolica i serdeczni gospodarze, jedzenie w ichtawernie cudowne a wino.......;-)))pozdrawiam

 

  2008-09-30 11:07:08 iza i bogdan 
 
Miejsce bardzo piękne. Warunki ok. Asia i Kostas bardzo sympatyczni i życzliwi. W razie problemów są osobiście zainteresowani ich rozwiązaniem. Asia doskonale potrafi wskazać miejsca, które warto zwiedzić. Jedzenie w tawernie super i przede wszystkim świeże. Polecam to miejsce wszystkim, nie wykluczam, że tam wrócę.

 

  2008-08-21 12:59:34 Dorota, Krzysztof i Monia 
 
Świetne miejsce. Super warunki. Asia i Kostas to przesympatyczni ludzie. W tawernie wyśmienite jedzonko. Miła obsługa. W pobliżu mnóstwo atrakcji. To wszystko skłania nas, żeby jeszcze kiedyś tam pojechać:)

 

 

2008-08-11 17:12:03 Asia 

 

No cóż...miejsce spokojne i bezpieczne. Oferta w necie zgodna z prawdą i warunki odpowiadające cenie. Jedzonko i wino w tawernie super i co ważne na kieszeń przeciętnego Polaka, a jest tam nas dużo. Gospodarze bardzo mili a Asia jest również skarbnicą wiedzy o okolicy i chętnie dzieli się swoją wiedzą.Polecam miejsce szczególnie dla tych którzy nie kochają głośnych dyskotek w okolicy i nie lubią długich spacerów na plażę (tam jest naprawdę rzut beretem ;), jak widać na zdjęciach). Kupić można dosłownie wszystko łącznie ze skórami (kurtki, płaszcze, futra) za śmieszne pieniądze :)) Wpadniemy tam jeszcze kiedyś z wielką chęcią.

 

  2008-07-28 14:29:26 Marzena 
 
kalimera... nawiązując do naszej rozmowy telefonicznej z dn18,07. proszę o rezerwację jednego pokoju od dnia 01,08.do 15,08. Grzegorz Hrycaj(+48 608500942) ps dwie dorosłe osoby i troje dzieci,probowłem sie dodzwonić tak jak pani prosiła po godzine 11....ale bez powodzenia,sprubuje jutro..

 

  2007-07-18 22:25:40 Gzregorz Hrycaj 
 
porszę o kolka szczegółowych informacji o tym obiekcie tj.: - czy jest możliwość rezerwacji ? - jaką kwote należy wpłacić decydując się na rezerwację ? - czy można zaparkować samochód na posesji ? - czy aneks kuchenny umożliwia przygotowanie ciepłego posiłku ? - czy można w okolicy w zezonie poszukać apartament nie mając rezewacji ?

 

  2007-02-04 14:00:12  
 
Od czterech jestem stałą urlopowiczką w Olympic Beach. Pokoje w ktorych mieszkałam są dobrze wyposażone i wygodne, jedzenie w restauracji Kimata bardzo dobre a obsługa zawsze miła i uśmiechnięta...w okolicach przepiękne widoki i wiele ciekawych miejsc do zobaczenia. Naprawde warto tam się wybrać gorąco polecam.

 

  2006-09-01 19:18:18 Marta Królikowska 
 
Podzielamy wszystkie pozytywne opinie o osobach Pani Joanny i Kostasa, pracowników, tawernie, warunkach zakwaterowania. Miejscowość również bez zarzutu, wszystko na miejscu, plaża "pod nosem". Miejsce jest rzeczywiście spokojne, a jeżeli ktoś pragnie większego gwaru, to w pobliżu (ok. 2 km. - świetny spacer) jest większa i głośniejsza Paralia. Naszym dzieciom (12 i 14 lat) również bardzo się podobało, i plany na rok następny, to powrót w to samo miejsce.

 

  2006-08-05 18:32:13 Renata i Dariusz Bieleccy 
 
Byliśmy u Joasi i Kostasa już drugi raz i na pewno tam jeszcze wrócimy.Pokoje klimatyzowane, co bardzo ułatwia życie, świetna kuchnia grecka, uśmiechnięci, otwarci ludzie, zero niedociągnięć. Owoce morza, sałatki greckie i bardzo urozmaicone obiado-kolacje, wszystko świeże, a najlepsze jest to, że Gospodarze codziennie pytali nas, na co mamy ochotę. Miła, rodzinna atmosfera.Joasia opowiadała nam o miejscach, które koniecznie musieliśmy odwiedzić, a Kostas jest pasjonatem historii Grecji. I do plaży 30 metrów. Było super. Naprawdę z całego serca polecam!!!

 

  2006-07-19 09:50:08 Jola i Janusz Bieleccy 
 
Właśnie wróciłem z urlopu w Grecji. Wykupiłem sobie noclegi u Kostasa i Joanny no bomba juz jestem umówiony na powrót w przyszłym roku!!!!!!! Super kwatery pełen wypas klima, tv, kuchnia w pokoju no wszystko co trzeba do wypoczynku. Ale i tak nie ma jak grecka kuchnia na dole w tawernie polecam owoce morza a'la Kostas i do tego wino rycyna czy jakos tak no palce lizac!!!!! Dookoła imprezy kobiety gorące ;) no żyć nie umierć!!!!!! WRACAM!!!!!!!!TAM!!!!!!!!

 

  2006-06-22 11:04:31 Marek Przybyszewski 
 
latem korzystaliśmy z zakwaterowania oraz posilków,miejsce urocze, nie zatłoczone, bardzo blisko do plaży, jedzenie wyśmienite,obsługa posługująca się językiem polskim - mam nadzieje iz w przyszłym roku równiez się wybierzemy.Muszę pogratulować stworzenia wyśmienitych warunków do wypoczynku.

 

  2005-11-03 19:48:22 Renata Nowak 
 
Korzystalismy tylko z jedzenia w tawernie.Bylo naprawde smaczne,zdrowe i tanio,a sam wlasciciel bardzo sympatyczny,usmiechniety.Umial tez doradzic co zjesc i o dziwo potrafil mnie namowic na zjedzenie potraw z rekina i ryby pily(za rybami nie przepadam).Wszystko bylo takie swieze i pyszne.A to greckie wino wysmienite.Polecamy ta tawerne.Bylismy juz tam 2 razy,wiec sprawdzone na 100 %.

 

  2005-09-19 10:00:34 Ela i Ginter Pyka 
 
Katarzyno ,podaj swój e-mail. Chciałbym dowiedziec sie więcej na temat tego obiektu i warunków.

 

  2005-01-25 09:30:47 Sebastian 
polecamy z calego serca pobyt u bardzo sympatycznych gospodarzy i wlascicieli tawerny Petkakis, jedzenie rewelacyjne, zawsze swieze i smakowite, warunki w pokojach super, mozna doskonale wypoczac! na pewno tam wrocimy!

 

  2005-01-17 18:04:21 Katarzyna Zięba

W celu świadczenia usług na wysokim poziomie ta strona wykorzystuje cookie . Jeżeli nie zgadzasz się na to, zmień ustawienia swojej przeglądarki. Polityka